Apartamente te tipologjive te ndryshme per shitje (1550EUR/m2) - Rr. Javier Malo

Rruga Javer Malo, Midis Fushes se Aviacionit dhe A Ish Fusha e Aviacionit
For Sale

0 €

Description

Shiten Apartament te Tipologjive te ndryshme tek "Riverside Residences"!
Kompleks Banimi dhe Sherbime 1 dhe 10 kate, me 3 kate parkimi dhe sherbime nentoke, Rruga "Javer Malo".

Apartamentet ndodhen në një nga komplekset më të bukura dhe më cilësore në Tiranë "Riverside Residences", një kompleks banimi & shërbimesh, i projektuar duke pasur si qëllim primar komoditetin dhe qetësinë tuaj, duke ju ofruar çdo gjë që ju nevoitet si: ambiente të gjelbëruara, rekreative, shlodhëse, dhe jo vetëm, dhe një Qendër Tregtare ku do të mund të bëni të gjitha blerjet tuaja. Kompleksi ofron cilesi te larte ndertimi dhe siguri për ju dhe familjen tuaj.

Disponojme tipologji te ndryshme apartamentesh!
Per me shume informacion, na kontaktoni!

Information

  • Reference: PAZ2243
  • Type: Apartment
  • Status: Under Construction
  • Website Views: 111
  • Has mortgage

Contact agent

Mortgage Calculator

Monthly Payment: