Mirësevini në ERA ALBANIA !

ERA Real Estate Shërbim i Garantuar !

Pronat e Fundit

Zbuloni Pronat tona më të fundit

PËR SHITJE

Apartament 1+1 (77.1m2) per shitje - Rr. 4 Deshmoret, prane Pazarit te Ri

Prane Gjimnazi Partizani, Rruga 4 Deshmoret Tirana, Albania
PËR SHITJE

Toke per shitje - Rr. Sitki Cico, Brryli

Rruga Sitki Cico Tirana, Albania
PËR QIRA

Super Apartament 3+1+2 per qera - Prane Lyon Park Residence, Parku i Liqenit

Prane Lyon Park Residence, Prane Parkut Kombetar t Tirana, Albania
PËR QIRA

Apartament 1+1 per Qera (500EUR/Muaj) - Rr. Dritan Hoxha, Prane Bllokut Gintash

Rruga Dritan Hoxha, Blloku Gintash Tirana, Albania
PËR QIRA

Apartament 2+1 per qera 500EUR/Muaj - Pazari i Ri, Perballe Optika Roma

Rr. Hoxha Tahsin, Pazari i Ri Tirana, Albania
PËR SHITJE

Apartamente te tipologjive te ndryshme per shitje (1550EUR/m2) - Rr. Javier Malo

Rruga Javer Malo, Midis Fushes se Aviacionit dhe A Tirana, Albania
PËR QIRA

Apartament 2+1 per qera (300EUR/Qera) - Kompleksi Mangalem 21, Ali Demi

Kompleksi Mangalem 21, Ali Demi Tirana, Albania
PËR QIRA

Apartament 1+1 per Qera (450EUR) Rr. Irfan Tomini, Perballe Kompleksit Delijorgjii

Rruga Irfan Tomini, Perballe Kompleksit Delijorgji Tirana, Albania
PËR QIRA

Apartament 3+1+2 per qera 800 EUR - Shkolla e Kuqe, Zona e Pazarit te Ri

Prane Shkolles se Kuqe, Zona e Pazarit te Ri Tirana, Albania

Keni Pyetje?

Ne do t'ju ndihmojmë të rriteni në karrierën tuaj
Na kontaktoni