Produkte dhe shërbime

Prezantimi i ERA-s për te marrë listime E krijuar për të lehtësuar vendimarrjen e klientit tuaj dhe të mos thonë jo përballë planit brilant të marketingut që ju ofroni. Klientët do të krijojnë besimin e nevojshëm për bashkëpunimin e mëtejshëm që mund t’u nevojitet.

Garanci e plotë me shkrim, përmes një Akti Angazhimi, ku ERA u garanton shitësve që do të ndërmarrë çdo përpjekje të mundshme për shitjen e pasurisë së paluajtshme, e cila i është besuar nga shitësi. Në të kundërt, shitësit i lind e drejta të ndërpresë kontratën e listimit të pronës së tyre, pa asnjë penalitet.

Tek Era Real Estate do të keni mundesi karriere falë: Seminareve të dedikuara Prezantimeve të rritjes profesionale Mundësi punësimi të ofruara nga agjencitë tona në netët e karrierës

Nivel Lokal,Europë,Botëror

Dedikuar brokerave më të sukseshëm në Europë.

Agjencitë e ERA Real Estate Albania do të kenë akses në prezantime marketingu të personalizuara dhe të adaptuara për tregun tonë.

Materialet e marketingut Magjia ERA 25 mund të përdoren në listime të pronave ekskluzive.

Për agjentët Për brokerat / menaxherët ERA Top Gun - trainim i avancuar për agjentët

Listime të shtëpive luksoze bazuar në paraqitjen, gjëndjen dhe vlerën e tyre të jashtëzakonshme mund t’i kërkoni tek linku i mëposhtëm. Do të keni mundësinë të listoni në ketë link edhe pronat që përmbushin kriteret e mësiperme nga Shqipëria