Apartamente ne Shitje 2+1

Porcelan - Oxhaku
For Sale

105,400 €

Description

Kompleksi është një ndertim i ri, i pozicionuar në lindje të qytetit të Tiranës, në një prej zonave me te mira me frekuentim te larte. Kjo zonë po zhvillohet me hapa të shpejtë, sidomos vitet e fundit, si një zonë rezidenciale me të gjitha facilitetet dhe shërbimet që shoqërojnë qëndrat e banuara.Kompleksi ofron apartamente per shitje, me orientim Lindje - Perendim e cila mundeson drite natyrale pjesen me te madhe te dites. Apartamentet jane te tipologjse 2+1 me siperfaqe te ndryshme, me cmime nga 850euro/m2Apartamentet jane ne fazen e fillestare te ndertimit, dhe jane duke realizuar me teknologjite e reja dhe moderne duke ofruar shtresa hidro- izoluese, rifinitura , mure solide qe ndajne apartamentet midis tyre dhe me ambientet e perbashketa.  Kompleksi ofron hapsira te gjelbra, sheshe, trotuare, ndriçim te jashtëm, ambjente qetesie dhe hapësira shërbimi për bar, kafe, restorant, etj.Apartamentet disponojne hapsire duke filluar nga 81m2 deri ne 124 m2 Per me shume informacion ose nje vizite ne prone, jeni te lutur te na kontaktoni.

Information

  • Reference: PAZ1751
  • Type: Apartment
  • Status: Used
  • Website Views: 120

Contact agent

Mortgage Calculator

Monthly Payment: