Kompleks rezidencial me Vila dhe apartamente në Jalë

Himarë
PËR SHITJE

3,556 €

Përshkrim

Një kompleks rezidencial me vila dhe apartamente do të ndërtohet dhe do të marrë formë në bregdetin e Jalës.Vilat dhe apartamentet do të jenë të tipologjive të ndryshme.Nxitoni të na kontaktoni për të marrë më tepër informacion.

Informacion

  • Referenca: PAZ822
  • Klikimet nga Website: 142

Kontakto Agjentin

Llogaritësi i Kredisë

Pagesa Mujore: