Kompleks rezidencial me Vila dhe apartamente në Jalë

Jalë Himarë
PËR SHITJE

3,500 €

Përshkrim

Një kompleks rezidencial me vila dhe apartamente do të ndërtohet dhe do të marrë formë në bregdetin e Jalës.Vilat dhe apartamentet do të jenë të tipologjive të ndryshme.Nxitoni të na kontaktoni për të marrë më tepër informacion.

C,imi per m2 i apartamenteve 3500EUR/m2 dhe vilave 4000EUR/m2

Informacion

  • Referenca: PAZ1066
  • Lloji: Apartment
  • Statusi: Used
  • Klikimet nga Website: 388
  • Ka Hipotekë

Kontakto Agjentin

Llogaritësi i Kredisë

Pagesa Mujore: