Apartamente te tipologjive te ndryshme, ambinete per zyra, hapesira parkingu dhe ambiente tregetare per shitje

Don Bosko
PËR SHITJE

1,200 €

Përshkrim

Shiten apartamente te tipologjive te ndryshme 1+1, 2+1, 3+1, ambiente per zyra, hapsira parkingu si dhe ambiente tregetare me siperfaqe te ndryshme.Kompleksi ndodhet ne zonen e Don Boskos, nje zone qe po merr zhvillim te madh, duke ofruar te gjitha fasilitet e nevojshme.Apartamentet kane siperfaqe te ndryshme dhe ofrohen me kate te ndryshme banimi, me cmime qe variojne nga 1000-1200Euro/m2.Kompleksi ofron punime cilesore me teknologjite me te fundit te ndertimit, qe i shtojne me teper vlere dhe siguri investimit 

Informacion

  • Referenca: PAZ707
  • Klikimet nga Website: 120

Kontakto Agjentin

Llogaritësi i Kredisë

Pagesa Mujore: