Kompleks i ri - QTU

QTU Autostrada Tr - Dr Km 6 Zonë Rurale
PËR SHITJE

0 €

Përshkrim

Kompleksi me i ri rezidencial multifunksional me infrastrukture moderne eshte nje destinacion ideal per te jetuar, punuar dhe zhvilluar biznesin tuaj  duke ju ofruar nje pafundesi zgjedhjesh te pershtatura per ju. Kompleksi do te ofroje ndertim cilesor, infrastrukture, fasade te jashtme me sistem kapuç, izolim akustik, tarraca me termoizolim, sistem te testuar me struktura antisizmike, pengese fizike ndaj zhurmes, perzgjedhje fabrikash, dhe personalizim te prones.Zona e banimit do te ofroje nje shumellojshmeri ndertimesh qe i pershtaten cdo kategorie bleresi, nje shkolle publike brenda kompleksit, njesi te ndryshme sherbimi si dyqane, bare & restorante, hapesira te gjelberuara, kende te ndryshme sportive me parametra profesional, kende lojrash per femije, markete. , lulishte, palester, siguri 24 ore, mirembajtje ambjentesh te perbashket, transport urban i vazhdueshem Qender - QTU - Univers City etj.Univers City do te ofroje ambiente 9 kate me parkim nentoke 1 kat.Apartamente te tipologjive te ndryshme me siperfaqe te pershtatura:- 1 + 1 me siperfaqe 54 - 56 m2 - 2 + 1 me siperfaqe 83 - 86 m2 - 3+1 me siperfaqe 109 m2 Cmimet e apartementeve nisin me 590euro/m2.- Mbi 100 vende parkimi nentoke per cdo pallat.Çmimet e parkimit variojne nga 3000 Euro - 4500 Euro.Mundesi kreditimi fale bashkepunimit me banka te ndryshme.Projekti eshte planifikuar te ndahet ne faza:Faza e pare perfundon ne vitin 2023Faza perfundimtare ne 2027

Informacion

  • Referenca: PAZ1196
  • Klikimet nga Website: 135

Kontakto Agjentin

Llogaritësi i Kredisë

Pagesa Mujore: